Masszázs

„Hallgasd a csendet a zajok között: ez a természet igazi zenéje.” (kínai bölcsesség)

Relax és gyógymasszázsok széles tárházát kínáljuk, válassza ki az Önnek megfelelőt és adja át magát a kényeztető ellazulásnak.

Szőlőmag olajos masszázs 25 perc

A testápolás sem mondhat le az ősz egyik legkedveltebb gyümölcséről, az istenek ajándékáról, a szőlőről. Ha szeretnénk a bőrünket megfiatalítani, akkor a szőlő igazi kincs. A szőlőmagolajos masszázs élénkíti a bőrt, ezzel javítja a bőr felszínén a keringést, így tisztít és méregtelenít. Fáradt lábak keringésének élénkítésére is kiváló.

Klasszikus svéd masszázs olíva olajjal 25 perc

Az emberiség ősi gyógyító eljárása. Hagyja magát kényeztetni a kellemes masszázs során, melyet tápláló olívaolajjal végzünk. A kezelés előtt célszerű egy termálfürdőzés, mert a meleghatás elősegíti a lágy-részek fellazulását.

Masszázs gyógyfüves olajkeverékkel 25/50 perc

A rozmaring fűszeres aromája, az ezüstös kajeputfa kámforos, eukaliptuszra emlékeztető illata és a valódi kámfor illatkompozíciójából jön létre ez az izomlazító, gyulladáscsökkentő és enyhe fájdalomcsillapító hatású, kellemes masszázsolaj. Ajánljuk izomfájdalom, sportsérülés esetén.

Relax masszázs levendulával 25/50 perc

Ebben a nyugtató hatású keverékben az édes levendulavirág lágyan öleli körül a testet, finoman relaxálva a lelket.

Illóolajos aroma masszázs 50 perc

A citromos alapillatú olajkeveréket finoman járja át a kamilla és az eukaliptusz illata, mely nem csak a bőrt élénkíti, hanem páratlan hatással van a testi lelki felfrissülésre is.

Talpmasszázs 40 perc

Ázsiából eredő 5000 éves masszázs, mely a legtöbb testrészünkre gyógyító hatással van. Óvja-javítja testi-lelki egészségünket. Betegségeket előz meg, megindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Thai masszázs 50 perc

Egy ősi, távol-keleti hagyományokon nyugvó frissítő és regeneráló hatású masszázs, amely alapvetően eltér az európai masszázstól. Ez egy száraz masszázs, egy vékony anyagú masszázsruhán keresztül a földön – matracon – történik. Alapvető különbség más technikákhoz képest, hogy elsősorban nem az izmokat, hanem az energiavonalak mentén található élettani pontokat masszírozzák, igen eredményesen. Tapasztalni fogja, hogy masszázs után napokon át szellemileg és fizikailag egyaránt jóval frissebb és aktívabb lesz.

Víz alatti vízsugármasszázs 20 perc

A kezelés során a forró fürdő és a masszázs együttes hatását használják ki az izompanaszok enyhítésére, az izomzat relaxálására. A vendég egy 35-37 fokos vízzel töltött nagy kádban fekszik, közben a kezelő erős vízsugárral óvatosan masszírozza a fő izomcsoportokat.

Jadeköves masszázságy 40 perc

A jade kő egy féldrágakő, melyet évszázadok óta a keleti gyógyászatban használnak. A halhatatlanság kövének tartják. A jade kő egyedi rezgései megegyeznek az emberi test rezgéseivel és bejutnak annak belsejébe. A rezgések az egészséges szerv rezgését sugározzák a beteg testrészek felé, így beindítják a szervezet öngyógyító folyamatát. Elősegíti a sejtek anyagcseréjét, növeli a vitalitást, erősíti az immunrendszert.
A meleg jadekövek végighaladnak a gerinc vonalában és az akupunktúrás pontoknál megállva ellazítják az izmokat. A hő pedig felerősíti a hatását. Megnyitja a meridiánokat és gyógyító energiával tölti fel a testet, így segíti a Chi (életenergia) áramlását.

Tekintse meg árlistánkat itt.
Foglalja le kedvenc masszázsát!

Képek a masszázsokról