Gyógy- és Élményfürdő

Anya, apa, az apróságok és a nagyszülők – a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben egész évben bárki megtalálja a kedvére valót!

A Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő 2.400 m² vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével,  94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel,  pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várja kedves hotel- és fürdőző Vendégeinket!

Tájékozódjon a Gyógy-és Élményfürdő aktuális nyitva tartásáról, a medencék működéséről és a fürdőbelépőjegy árainkról. Szállóvendégeink részére fürdőnk díjmentesen rendelkezésükre áll! Kiemelt időszakokban ajánljuk ünnepi csomagajánlatainkat, vagy akciós árainkat már két éjszakától! Tekintse meg terápiás, ünnepi vagy akciós csomagjainkat itt!

Élményfürdő

ÉlményfürdőÚjra nyitva május 29-től A fedett, mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő garantált élmény a család minden tagjának télen-nyáron. A beltéri fürdőből ki lehet úszni a szabad levegőre, ahol nyakzuhanyok, pezsgő élményelemek várják a fürdőzőket. Kisgyermekes családok részére bébi pancsoló, bébi csúszda, baba-mama pihenőszoba pelenkázóval, játékokkal gazdagítjuk a kínálatot.
Bővebben az Élményfürdőről»

Strandfürdő

StrandfürdőÚjra nyitva május 29-től A szabadtéri strandfürdőnk igazi felüdülés nyáron és különleges élmény télen is! Jó időben a medence közepén lévő pool bár, gyermekpancsoló, hidegvizes úszómedence, hullámmedence, kamikaze csúszda, több mint 1500 napozóágy és napozó teraszunk garantálja a kellemes pihenést. Télen pedig a forró, gőzölgő termálvíz az ami ellazítja az embert még a legstresszesebb munkanap után is. Bővebben a Strandfürdőről»

Gyógyfürdő

GyógyfürdőÚjra nyitva május 29-től Hazánkban kimagasló kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos minősítésű kénes gyógyvizünk igazi rekreációt nyújt. Szabadtéren gyógyvizes ülő- és úszómedence, a fedett élményfürdőben súlyfürdős-, nyakzuhanyos gyógymedence és 36-38 fokos ülőmedence biztosítja a kikapcsolódását, míg a vízben található kén megújítja bőrünket és ízületeinket. Bővebben a Gyógyfürdőről»

Szauna Oázis

Szauna OázisÚjra nyitva május 29-tőlSzauna Oázisunk csodát művel a testtel, jót tesz a bőrnek, a vérkeringésnek, a légutaknak, és felfrissíti lelkünket is. Szolgáltatásaink: finn szaunák; infra kabin; aromakabin; gőzfürdő; merülőmedence; pezsgőfürdő; Kneipp taposó; jeges-, mézes- és tengerisós felöntések. Bővebben a Szauna Oázisról»