Szolgáltatások

Wellness– és terápiás csomagjainkon kívül számos egyéb szolgáltatást kínálunk vendégeinknek.

Gyerekbarát

Gyerekbarát

Bababarát szolgáltatások teljes tárházával nemcsak a legkissebb vendégeink, de a szülők pihenését is megkönnyítjük. Gondoskodik erről családbarát fürdőnk (bébipancsolóval, bébicsúszdával, gyermekpancsolóval, baba-mama pihenővel és játszótérrel), és Csemete Kuckónk.

Bővebben a bababarát szolgáltatásokról»

Étterem, gasztronómia

Étterem, gasztronómia

Az étterem Kehida nagy egyénisége, Deák Ferenc nevét viseli. A „haza bölcse” nagy ínyenc hírében állott, és számos ételkülönlegesség fűződik a nevéhez, amelyek étlapunk díszei. Az alapanyagot elsősorban a Zala-völgy erdőiből, mezőiről, tavaiból és folyóiból, valamint a tradicionális paraszti baromfiudvarokból válogatjuk.

Bővebben a gasztronómiáról»

Konferencia

Konferencia

120 fő befogadására alkalmas, légkondicionált, média technikával ellátott, sötétíthető konferenciateremmel rendelkezünk. A rendezvényszervezést éttermi szolgáltatásokkal is ki tudjuk egészíteni. Rendezvényszervezéssel kapcsolatosan kérjük keressen minket: E-mail: sales@kehidatermal.hu; Telefon: +36 83/534 503

e-töltőállomás

e-töltőállomás

Szállodánk parkolójában található, e-Mobi 22kW AC teljesítményű töltő, egyidejűleg két elektromos jármű töltését teszi lehetővé.