Wellness & Spa

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben wellness szolgáltatások egész sora várja Önt és családját!

Wellness részlegünket a fedett élményfürdőből közelíthetik meg. A második emeleten lévő részleg térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásainkért személyesen itt tud jelentkezni, vagy telefonon a 06 83 534 586-os telefonszámon. Beauty részlegünket pedig a fürdő földszinti folyosóján találja. Amennyiben Ön szállóvendégünk a masszázs időpontokat a 586-os melléken foglalhat.

Masszázs

Masszázs

Nálunk biztosan megtalálja álmai kényeztetését, hiszen a masszázsok teljes tárházát kínáljuk vendégeinknek: gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, relaxációs fej- és nyakmasszázs, talpmasszázs, szőlőmagolajos masszázs, lazító masszázsok aromaolajokkal, thai masszáz és jádeköves masszázságy.

Bővebben a masszázsokról»

Testkezelések

Testkezelések

Kényeztető- és gyógyító testkezelésekkel (iszappakolással) édesítjük meg a nálunk töltött időt. Számos, teljes testre ható iszappakolás-csomagok közül válogathat: “édes bűnbeesés” mézes csomag, “csokis álom” csokoládés csomag, “téli felfrissülés” narancsos-fahéjas csomag, Kehidai ellazulás- és felfrissülés csomag.

Bővebben a testkezelésekről»

Aromafürdők

Aromafürdők

„A nyugalom egyensúlyt és könnyedséget ad, az egyensúly és a könnyedség belső békét és lelki nyugalmat”. Az aromaolajos kádfürdőnket feltétlenül ki kell próbálnia: frissítő citromolajos -, relaxáló hatású kádfürdő levendulával vagy gyógyiszappal.

Bővebben az aromafürdőkről»

Szolárium

Szolárium

A napbarnított bőr és a nap szerelmeseinek. Álló vagy fekvő szoláriumainkban a teljesítmény azonnal érezhető. Élvezze a szolárium barnító hatását télen is, stressz nélkül, ellazulva. A test kényelmét biztosító szolárium gépeink, egészséges és fiatalos külsőt varázsolnak Önnek is.

Bővebben a szoláriumról»

Szépségápolás

Szépségápolás

Szépüljön nálunk Beauty szalonunkban! A teljes felfrissülés érdekében látogasson el Fodrász, Pedikür & Manikür vagy Kozmetikai szalonunkba, ahol Kaviczky termékekkel széppé varázsoljuk bőrét. Akciókkal, kedvezményes termékvásárlással, ingyenes arcdiagnosztikával és szaktanácsadással várjuk Önt is.

Bővebben a szépségápolásról»

Fitnesz és sport

Fitnesz és sport

A fitness a jó kondíciót, az egészséget és az állóképességet jelenti. Hazánkban is napról napra egyre nagyobb teret hódít. Ezen sportág szerelmeseinek ajánljuk kardiofitnessz termünket.

Bővebben a fitnessz- és sportolási lehetőségekről»