Strandfürdő

A szabadtéri strandunk igazi felüdülés nyáron.

Ha kánikula van Anyuval és Apuval a kellemesen langyos Élménymedencébe, vagy a hideg vizes úszómedencébe játszunk, ha pedig meglep minket egy hűs nyári zápor a víz még így is kellemesen meleg marad bent is és kint is!

A szabadtéri strandon élménymedence gejzírekkel, nyakzuhannyal, a medence közepén pool bárral, gyermekpancsoló, hullámmedence, úszómedencék, 34-36 fokos gyógyvizes ülőmedencék, pihenő és napozó teraszok (naturistáknak is) szolgáljuk a család kényelmét.

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a strand egy része szezonálisan üzemel. Tájékozódjon a Strandfürdő aktuális nyitva tartásáról és a fürdőbelépőjegy árainkról.

Medencéink Hőfok
Szabadtéri élménymedence 23-28 ℃
Hullámfürdő 22-24 ℃
Hideg úszómedence 21-26 ℃
Gyermekpancsoló 26-30 ℃
Meleg úszómdence 28-32 ℃
Gyógyvizes ülőmedence 34-36 ℃
Fedett gyógyvizes ülőmedence 34-36 ℃
Nagy gyógyvizes ülőmedence 34-36 ℃
Kamikaze ikercsúszda

Használati szabályok

COVID-19 Információk

  • A vírus fürdővízzel való terjedésének kockázata rendkívül csekély megfelelő vízkezelés mellett. Helyes higiénés viselkedésével segítse most is az üzemeltetők munkáját!
  • Mosson kezet! A gyakori, alapos szappanos kézmosás vagy alkoholos kézfertőtlenítés továbbra is a fertőzés megelőzésének legfontosabb eszköze.
  • Kerülje a közeli kontaktust! A fertőzés fő forrása a fürdőkben is az emberek közti érintkezés.
  • Tájékoztatjuk Önöket, hogy a beltéri csúszdát min. 1,2 m magasságú személyeknek, és csak 10 éves kor felett lehet igénybe venni.
  • A kinti kamikazecsúszdát pedig 14 éves kortól szabad használni.