Terápia

A Terápia részlegünkben mozgásszervi betegségek megelőzésére, gyógyítására, műtét előkészítésére illetve műtét utáni rehabilitációra alkalmas kezeléseket nyújtunk.

Egy kehidai kúra alkalmas gyógyításra és megelőzésre, sőt mindehhez kapcsolódhat aktív és passzív pihenés is. A terápiakezelések céljai többek között a gyógyulás serkentése, a fájdalom és a gyulladás mérséklése, a mozgásfunkció megtartása, vagy visszanyerése, izomzat erősítése – minden kúrát, kezelést orvosi javaslat előz meg.

A Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő környezete, a víz gyógyhatásai és a kiegészítő szolgáltatások teszik komplexé a testi-lelki felfrissülést és a gyógyító-öngyógyító folyamatokat.

Felnőtt terápia

Felnőtt terápia

Komoly tapasztalattal rendelkező szakorvosi gárdánkkal, minősített gyógyvizünkkel és komplex 1-2 hetes terápiákkal (konduktív terápia, hibiszkusz kúra, rozmaring kúra), jól felszerelt terápiás eszközeinkkel és gyógytornászainkkal tudjuk segíteni felnőtt vendégeinket a gyógyulásban.

Bővebben a felnőtt terápiáról»

Ivókúra

Ivókúra

Kiegészítő kezelésként kínáljuk ivókúra kezelésünket: vérnyomáscsökkentő hatása miatt, reumatikus és mozgásszervi panaszok esetén porc regenerációs képessége miatt, kimerültség és feszültség okozta idegrendszeri kórképeknél „áthangoló” és nyugtató hatása miatt illetve bőrbetegségek kezelésére ajánljuk.

Bővebben az ivókúráról»

Gyógy­szolgáltatások

Gyógy­szolgáltatások

Szakorvosi vizsgálatunkkal kiválasztjuk Önnek a legmegfelelőbb gyógyszolgáltatást: egyéni gyógytorna, víz alatti sugármasszázs, súlyfürdő, teljes galvánfürdő, négyrekeszes galván, TENS és ultrahangos kezelések. A gyógyulást kontroll vizsgálattal ellenőrízzük.

Bővebben a gyógyszolgáltatásokról»